RESÜSİST 2021 Pandemi

ATT DER tarafından tarihinde yayınlandı

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri- Paramedik Derneği tarafından daha önce İzmir, İstanbul, Batman, Diyarbakır, Adana ve Denizli İllerinde düzenlenen Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumunun 7.sı bu yıl, Covid19 Pandemi süreci nedeni ile online olarak gerçekleştirildi.

T.C. Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Semih KORKUT’ un Onursal Başkanlığını üstlendiği 7.Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu-Resüsist Pandemi 2021 Türkiye’den ve yurt dışından olan katılımlar ile 23 Ocak 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi.

Sempozyum açılış konuşmasını yapan ATT DER Genel Başkanı Abdullah BALTACI “içinde bulunduğumuz pandemi şartlarında görevi başında hayatını kaybeden meslek şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeden sonsuz sabır ve gayretle çalışan, tüm meslektaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Buradan tüm sağlık çalışanlarımıza selamlarımı iletmek istiyorum.
Meslektaşlarımızın olduğu her alanda ve Bayrağımızın dalgalandığı ülkemizin her köşesinde var olmak gibi büyük bir ideali taşıyan sivil toplum kuruluşu olarak, geçen 15 yıllık süreçte binlerce kilometre yol kat ettik. Meslektaşlarımızın bilgi ve becerilerini artırarak alanımızla ilgili güncel gelişmeleri yakından takip edebilmeleri için birçok eğitim ve bilimsel toplantılar düzenledik. Pandemi öncesi planlamış olduğumuz ve gerçekleştirmek adına tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık fakat salgın nedeniyle iptal etmek durumunda kaldığımız programları İnşallah pandemi sonrası aynı heyecanı birlikte tekrar yaşayacağız.

Kategoriler: Genel

0 yorum

Bir cevap yazın

Avatar placeholder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir